Αποξηραμένα Λουλούδια για Γάμο

Αποξηραμένα Λουλούδια για Γάμο: Πώς να τα χρησιμοποιήσεις

Ξέρουμε όλοι, ότι για τη διακόσμηση του γάμου, τα λουλούδια παίζουν καθοριστικό ρόλο. Τα αποξηραμένα λουλούδια για γάμο συνήθως τα βλέπουμε σε DIY κατασκευές ή σε ιδέες διακόσμησης. Τα φρέσκα λουλούδια είναι μια διαχρονική επιλογή για τον στολισμό γάμου όμως το τελευταίο καιρό, τα αποξηραμένα λουλούδια έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Είναι μια οικονομική λύση και σίγουρα θα σας κρατήσουν για πάντα.  Αν ψάχνετε αποξηραμένα λουλούδια για το γάμο σας αλλά δεν έχετε σκεφτεί ακόμα πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, είμαστε εδώ για σένα. 

Αποξηραμένα Λουλούδια για Μπομπονιέρες & Προσκλητήρια

Τα αποξηραμένα λουλούδια για μπομπονιέρες και προσκλητήρια είναι μια τάση που κυριαρχεί πλέον, είτε ο γάμος σας είναι Boho, είτε Vintage είτε Minimal. Οι ιδέες και οι τρόποι χρήσης των λουλουδιών στις DIY κατασκευές είναι άπειρες. Όλα τα αποξηραμένα λουλούδια είναι κατάλληλα για μπομπονιέρες και προσκλητήρια και μάλιστα είναι οικονομικά λουλούδια καθώς με ένα μπουκέτο μπορείς να φτιάξεις πάνω από 30 προσκλητήρια ή μπομπονιέρες.

Από τις πιο ωραίες προτάσεις είναι να τα συνδυάσεις με γυάλινους δοκιμαστικούς σωλήνες. Μπορείς να γεμίσεις τους σωλήνες με τα λουλούδια, ή αλλιώς γεμίζεις τον σωλήνα με κουφέτα και τον διακοσμείς με λουλούδια για να δώσεις όγκο. Πολύ όμορφα δένουν και σε συνδυασμό με άλλα υλικά για μπομπονιέρες γάμου. Πάρε μικρά αποξηραμένα ανθάκια και δέστα πάνω σε πουγκιά ή κουτάκια. Αμέσως θα δεις την μπομπονιέρα σου να μεταμορφώνεται. Φέτος έχουμε δει να παίζει παντού και η μπομπονιέρα κρίκος, μια τάση που θα συνεχιστεί και στους  φθινοπωρινούς γάμους του 2024. Ενσωμάτωσε πολύχρωμα ματσάκια με αποξηραμένα στις μπομπονιέρες με κρίκο και θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα. Εάν πάλι θες να τα χρησιμοποιήσεις και στα προσκλητήρια του γάμου σου, μπορείς να τα κολλήσεις πάνω στο προσκλητήριο ή να τα βάλεις μέσα στον φάκελο σαν αναμνηστικό ή να τα δέσεις με κορδέλα.

Ακόμα και αν δεν πιάνουν πολύ τα χέρια σας με τις κατασκευές, η προσθήκη με αποξηραμένα λουλούδια σε μπομπονιέρες και προσκλητήρια είναι εύκολη και γρήγορη. 

Αποξηραμένα Λουλούδια για Μπομπονιέρες & Προσκλητήρια

 

Αποξηραμένα Λουλούδια για Γάμο: Νυφική Ανθοδέσμη 

Είχατε φανταστεί ποτέ την νυφική σας ανθοδέσμη με αποξηραμένα λουλούδια; Ίσως και όχι! Σκεφτείτε όμως πως στο τέλος όλες οι νύφες θέλουν να αποξηράνουν την νυφική τους ανθοδέσμη! Ειδικά για σένα που ετοιμάζεις ένα φθινοπωρινό γάμο, μια τέτοια ανθοδέσμη είναι μια φανταστική επιλογή. Εαν πάλι κάνεις Boho γάμο, η νυφική ανθοδέσμη με αποξηραμένα είναι η μόνη επιλογή. 

Αποξηραμένα Λουλούδια για Γάμο-Νυφική Ανθοδέσμη

 

Αν δεν ξέρετε ποια αποξηραμένα λουλούδια να επιλέξετε για την νυφική σας ανθοδέσμη σας έχουμε ετοιμάσει κάποιες προτάσεις. 

Αποξηραμένο μπουκέτο με αγριολούλουδα

Φανταστείτε ένα μπουκέτο με μια σειρά από αγριολούλουδα όπως λεβάντα, στάχυα και φύλλα από κριθάρι. Ένα μπουκέτο εμπνευσμένο από τον αγρό.  Την δένετε μαζί με μια χαλαρή κορδέλα, δαντέλα ή σπάγκο και η κομψότητα και η γοητεία εξοχής θα βρίσκεται στα χέρια σας.

Αποξηραμένο μπουκέτο με αγριολούλουδα

Ρομαντική boho Νυφική ανθοδέσμη

Ένα μπουκέτο, στολισμένο με αποξηραμένα άνθη όπως, ευκάλυπτο, αποξηραμένη γυψοφύλλη και φύλλα φοίνικα δημιουργεί μια ρομαντική και μποέμ διάθεση. 

Ρομαντική boho Νυφική ανθοδέσμη

Elegance νυφική ανθοδέσμη

Ενσωματώστε διάφορες υφές αναμειγνύοντας αποξηραμένα στοιχεία όπως bunnytales, φύλλα pampas και αποξηραμένες φτέρες. Αυτό προσθέτει βάθος και οπτικό ενδιαφέρον, ιδανικό για έναν Boho chic γάμο. 

Elegance νυφική ανθοδέσμη

 

Βότανα και πρασινάδες

Επιλέξτε ένα συμπαγές μπουκέτο με αποξηραμένα βότανα σφιχτά δεμένα μεταξύ τους όπως λεβάντα και ευκάλυπτο. Αυτό το στυλ εκπέμπει απλότητα και κομψότητα, ιδανικό για τη μινιμαλιστική boho νύφη.

βοτανα και πρασιναδεσ νυφικη ανθοδεσμη

 

Αποξηραμένα Λουλούδια για Διακόσμηση Γάμου

Μπορείς να κάνεις τη διακόσμηση του γάμου με αποξηραμένα λουλούδια; Εννοείται πως ναι! Πάμε να εμβαθύνουμε και να δούμε πως μπορούν να ενσωματωθούν στη διακόσμηση του γάμου σας, ειδικά αν ετοιμάζεις έναν boho ρουστίκ γάμο στην εξοχή. Εαν έχεις φανταστεί τα τραπέζια της δεξίωσης σου να μοιάζουν με έργα τέχνης ή σαν να έχουν βγει από παραμύθι, τότε θα επενδύσεις σε εντυπωσιακές συνθέσεις αποξηραμένων λουλουδιών που μαγνητίζουν την προσοχή των καλεσμένων σου. Δημιούργησε εντυπωσιακά centerpieces  χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, δίσκους, κορμούς, γυάλινα μικρά βάζα και φυσικά, χρωματιστά αποξηραμένα λουλούδια. Φτιάξε συνθέσεις από διάφορα είδη λουλουδιών και στόλισε vintage βάζα ή ξύλινα τελάρα καφάσια. Συνδυάστε τα με κεριά για ρομαντικό αποτέλεσμα. 

Αποξηραμένα Λουλούδια για Γάμο_ Διακόσμηση

 

Μην ξεχνάς πως τα αποξηραμένα λουλούδια για γάμο είναι και τα πιο οικονομικά λουλούδια. Άρα αν θες μια αψίδα με λουλούδια για την εκκλησία, αλλά ψάχνεις κάτι οικονομικό, επίλεξε μια αποξηραμένη αψίδα.  Αναφορικά με την είσοδο σου στο χώρο της τελετής μπορείς να  πλαισιώσεις τον χώρο δημιουργώντας ένα διάδρομο με ρουστίκ καμάρες στολισμένες με αποξηραμένα κλαδιά, κλαδιά pampas και ενδιάμεσα τοποθέτησε μεγάλα γυάλινα βάζα ή ξύλινα φανάρια. Με μια τέτοια διακόσμηση γάμου έχεις φτιάξει το τέλειο σκηνικό για την πιο ρομαντική Ινσταγκραμική φωτογραφία.

apoxiramena-loyloydia-gamou-center pieces

 

Στο τέλος όμως να θυμάσαι πάντα πως τα καλύτερα αποξηραμένα λουλούδια για τον γάμο σου είναι αυτά που αντιπροσωπεύουν το προσωπικό σου στυλ.  Πειραματίσου με διαφορετικούς συνδυασμούς για να δημιουργήσετε συνθέσεις  που αντικατοπτρίζουν τη μοναδική ιστορία αγάπης σου  και το όραμά σου για την ημέρα του γάμου  σου. 

apoxiramena-loyloydia-gia-gamo

[print_link]