Boho Φθινοπωρινή Διακόσμηση

Boho Φθινοπωρινή Διακόσμηση: Ιδέες Ανανέωσης

Το boho στυλ χαρακτηρίζεται από ένα ελεύθερο πνεύμα, εκλεκτική και χαλαρή ατμόσφαιρα. Όταν πρόκειται για φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού με boho αισθητική το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Ο πλούσιος συνδυασμός γήινων χρωμάτων, με φυσικά υλικά και διάφορες υφές δημιουργεί έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο. Αν είσαι και εσύ μια bohemian ψυχή που θέλει να καλωσορίσει το φθινόπωρο με trendy διακοσμητικές ιδέες τότε είσαι στο κατάλληλο σημείο. Ακολουθούν μερικές ιδέες για να εμφυσήσεις έθνικ – «χαλαρές» πινελιές στο χώρο σου με μια boho φθινοπωρινή διακόσμηση.

Χρώματα και υφές για boho φθινοπωρινή διακόσμηση.

Αγκάλιασε τη χρωματική παλέτα του φθινοπώρου με ζεστούς γήινους τόνους όπως τερακότα, χάλκινο της σκουριάς, μουσταρδί, βαθύ πράσινο και πορτοκάλι. Αυτά τα χρώματα προκαλούν μια αίσθηση θαλπωρής και συνδυάζονται καλά με την boho αισθητική.. Επιπλέον, επίλεξε διακοσμητικά κατασκευασμένα από φυσικά υλικά όπως γιούτα, υφαντό μαλλί, ψεύτικη γούνα ή πλεκτά για έξτρα boho ατμόσφαιρα.

Χρώματα και υφές για boho φθινοπωρινή διακόσμηση.

Κουρτίνες, μαξιλάρια και έθνικ πατρόν

Για μια boho φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού διάλεξε υφάσματα με έθνικ μοτίβα, όπως μαροκινά σχέδια, Αζτέκικα ή ινδικά μοτίβα. Μπορείς, μάλιστα, να παίξεις με τα διαφορετικά σχέδια για ένα πλουραλιστικό αποτέλεσμα. Έπειτα, θα σου προτείναμε να δημιουργήσεις άνετες γωνιές ανάγνωσης με μαξιλάρια δαπέδου, πουφ και απαλές κουβέρτες. Αυτό θα σου δώσει την ανάλογη «ζεστασιά» και θα ενισχύσει την boho ατμόσφαιρα. Χρησιμοποίησε, επίσης, διάφανες, ανάλαφρες κουρτίνες σε γήινους τόνους ή με μοτίβα εμπνευσμένα από το boho στυλ. Ενίσχυσε τη boho διακόσμηση σαλονιού σου με vintage χαλιά με ξεθωριασμένα χρώματα και ριχτάρια για να δημιουργήσεις μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Κουρτίνες, μαξιλάρια και έθνικ πατρόν

Κουρτίνες, μαξιλάρια και έθνικ πατρόν_2

Boho διακόσμηση τοίχου

Ενσωμάτωσε στη boho φθινοπωρινή διακόσμηση σου μακραμέ και άλλα διακοσμητικά τοίχου για να δώσεις στο χώρο μια μποέμ αίσθηση. Αυτά τα περίπλοκα σχέδια προσθέτουν μια νότα δεξιοτεχνίας και καλλιτεχνίας στους τοίχους. Συνδύασε τα με DIY φθινοπωρινά στεφάνια με boho αισθητική χρησιμοποιώντας αποξηραμένα φύλλα, κουκουνάρια και φτερά.

Boho διακόσμηση τοίχου

Για όλα τα φθινοπωρινά πάτα εδώ

Φθινοπωρινά διακοσμητικά για boho στολισμό

Φθινόπωρο χωρίς φθινοπωρινά διακοσμητικά δεν γίνεται. Επίλεξε φθινοπωρινά διακοσμητικά σε γήινους τόνους και από φυσικά υλικά. Χρησιμοποίησε κολοκύθες, φθινοπωρινά φύλλα, αποξηραμένα, κουκουνάρια και φθινοπωρινές φιγούρες για να πλαισιώσεις το χώρο και να φέρεις το φθινόπωρο με στυλ.

Φθινοπωρινά διακοσμητικά για boho στολισμό

Boho Φθινοπωρινή Διακόσμηση Τζακιού

Αν θες να το πας ένα βήμα παρακάτω, γιατί να μην στολίσεις και το τζάκι σου. Αν έχεις περβάζι γύρω από το τζάκι, τότε είναι ιδανικό για να εντάξεις τη boho φθινοπωρινή διακόσμηση και εκεί. Μπαμπού καθρέπτης, κολοκύθες σε “ξεβαμμένες” αποχρώσεις, κουκουβάγιες και κηροπήγια μαρμάρινα θα αναδείξουν όλη σου τη διακόσμηση. Αν θες να δεις πώς ακριβώς να στολίσεις το τζάκι, δες το βίντεο εδώ.

φθινοπωρινή διακόσμηση τζακιού boho

 

DIY Ονειροπαγίδες

Τόσο ο boho στολισμός γάμου ή βάπτισης όσο και ο boho φθινοπωρινός στολισμός σπιτιού διαθέτει και μπόλικες ονειροπαγίδες. Μπορείς είτε να τις πάρεις έτοιμες είτε να επανδρώσεις τη δημιουργικότητα σου και να φτιάξεις τις δικές σου ονειροπαγίδες. Χρησιμοποίησε φυσικά υλικά όπως φτερά, χάντρες και σπάγκους. Φτιάξε διάφορα σχέδια και μεγέθη και κρέμασε τα σε διαφορετικές γωνιές του σπιτιού.

DIY Ονειροπαγίδες

Κρεμαστές ζαρντινιέρες και γλάστρες για boho διακόσμηση

Ποιος είπε ότι δεν ευδοκιμούν και το φθινόπωρο τα φυτά; Φέρε, λοιπόν, το πράσινο σε εσωτερικούς χώρους με κρεμαστές ζαρντινιέρες ή φυτά σε κασπό. Τα φυτά όχι μόνο προσθέτουν ζωή και χρώμα στο χώρο αλλά συμπληρώνουν επίσης τη φυσική και οργανική αίσθηση του boho style.

Κρεμαστές ζαρντινιέρες και γλάστρες για boho διακόσμηση

Boho στολισμός τραπεζιού με φθινοπωρινά

Για το φθινοπωρινό στολισμό τραπεζαρίας ή coffee table παίξε με πολύχρωμα γυάλινα βάζα διακόσμησης ή βάζα σε ήπιους τόνους εμπνευσμένα από το boho. Συνδύασε μερικά επιτραπέζια φθινοπωρινά διακοσμητικά και ένα μείγμα από vintage πιάτα και αταίριαστα γυάλινα είδη. Πρόσθεσε αποξηραμένα, κουκουνάρια ή berries για περισσότερο χρώμα.

Boho στολισμός τραπεζιού με φθινοπωρινά

Boho φωτισμός για το φθινόπωρο

Ο ανάλογος φωτισμός είναι απαραίτητος για να διαμορφώσεις την cozy ατμόσφαιρα του φθινοπώρου. Χρησιμοποίησε κεριά σκέτα ή αρωματικά και ζεστό, απαλό φωτισμό για να δημιουργήσεις μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα τα βράδια του φθινοπώρου. Επίλεξε, επίσης, ξύλινα κηροπήγια και boho φανάρια, τα οποία θα στολίσεις στο πάτωμα ή σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια. Τοποθέτησε αποξηραμένα λουλούδια για μια πιο ρουστίκ άποψη.

Boho φωτισμός για το φθινόπωρο

Διακοσμητικά εμπνευσμένα από τη φύση

Τέλος, μια υπέροχη ιδέα τόσο για boho διακόσμηση κρεβατοκάμαρας όσο και καθιστικού είναι τα διακοσμητικά και τα έπιπλα εμπνευσμένα από τη φύση. Ενσωμάτωσε έπιπλα και διακοσμητικά κομμάτια από φυσικό ξύλο. Αυτά μπορεί να είναι ξύλινα τραπεζάκια σαλονιού, ράφια ή εταζέρες με σκαλιστά σχέδια για να προσθέσεις ζεστασιά και μια πινελιά φύσης στο χώρο σου.

Διακοσμητικά εμπνευσμένα από τη φύση

Το μυστικό της τέλειας φθινοπωρινής bohemian διακόσμησης βρίσκεται στην ομορφιά της boho διακόσμησης, η οποία έγκειται στις ατέλειές της και στην ικανότητα να συνδυάζει αρμονικά διαφορετικά στυλ και στοιχεία. Επίλεξε για το χώρο σου αντικείμενα που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις σου και απόλαυσε τη ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα της boho φθινοπωρινής διακόσμησης του σπιτιού σου.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]