Φθινοπωρινός Γάμος 2022 -23 Θέματα και Χρώματα

Φθινοπωρινός Γάμος 2022 -23: Θέματα και Χρώματα

Ο φθινοπωρινός γάμος 2022 – 2023 είναι η νέα τάση. Και αναρωτιέσαι γιατί; Με τους γάμους να έχουν κατακλύσει μέχρι και τις καθημερινές μέρες του καλοκαιριού, το Φθινόπωρο είναι εδώ και είναι έτοιμο να σου δώσει έναν ανεπανάληπτο γάμο με φινέτσα αλλά και μια σχετική ηρεμία, που κακά τα ψέματα, δε θα βρεις το καλοκαίρι. Τα φθινοπωρινά στυλ γάμου έχουν γίνει υπέρλαμπρα και διέπονται από ζεστασιά χρωμάτων αλλά και πρωτοτυπία. Ποια είναι όμως τα θέματα και τα χρώματα για γάμο 2022 που κυριαρχούν φέτος και φυσικά ήρθαν για να μείνουν και του χρόνου; Πάρε ιδέες και οργάνωσε το DIY γάμο των ονείρων σου, γίνε η στιγμή σου!

Φθινοπωρινός γάμος 2022 – 2023 τερακότα

Ο φθινοπωρινός γάμος 2022 έχει σαν hot χρώμα την τερακότα. Την είδαμε ήδη από τους καλοκαιρινούς γάμους και είναι εδώ να κλέψει την παράσταση με μια φθινοπωρινή διακόσμηση με boho στοιχεία. Με βασικό χρώμα την terracotta κινήσου σε αποχρώσεις  του ροδακινί και των γήινων χρωμάτων. Δημιούργησε ένα ζεστό συνδυασμό ρουστίκ αισθητικής και κομψότητας που υμνεί τη φύση και τις ακατέργαστες υφές. Χρησιμοποίησε φαντασμαγορικά κηροπήγια γάμου με ματ εμφάνιση και συνδύασε τα με κεραμικά κασπώ στις ανάλογες αποχρώσεις. Για λουλούδια γάμου επίλεξε ως επί το πλείστον αποξηραμένα λουλούδια. Φτιάξε πλούσια μπουκέτα που θα διακοσμήσεις σε βάζα διακόσμησης και σταντ γάμου για το στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης. Στη διακόσμηση σου πρόσθεσε, επίσης, πρωτότυπα boho καλάθια σε διάφορα μεγέθη και γήινα χρώματα. Για το τραπέζι ευχών, το candybar αλλά και το στολισμό τραπεζιού χρησιμοποίησε πρωτότυπες ξύλινες πιατέλες με σκαλίσματα αλλά και μεταλλικούς δίσκους σε χάλκινο χρώμα.

Φθινοπωρινός γάμος 2022 τερακότα

Λαμπερός φθινοπωρινός γάμος κρεμ – χρυσός

Οι γάμοι το Σεπτέμβριο που ξεχειλίζουν λάμψη και αριστοκρατικότητα επιλέγουν το διαχρονικό χρωματικό συνδυασμό κρεμ – χρυσό. Είναι μια τέλεια επιλογή για ένα γάμο με εντυπωσιακές λεπτομέρειες και φινέτσας. Κινήσου σε λαμπερά χρυσά μέταλλα επιλέγοντας χρυσά και γυάλινα κηροπήγια τα οποία θα συνδυάσεις με χρυσά και εκρού βάζα. Στο ίδιο υπέρλαμπρο μοτίβο θα είναι και οι χρυσές πιατέλες με αριστοκρατικά τελειώματα και τα γυάλινα κουτιά που θα επιλέξεις να διακοσμήσεις. Για τον ανθοστολισμό γάμου φτιάξε πλούσια μπουκέτα από pampas grass και αποξηραμένα babala. Για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα πρόσθεσε χρυσά φτερά χήνας, φτερά παγωνιού εκρού και μεταλλικές χρυσές γιρλάντες. Ανάλογα θα είναι τόσο το σετ γάμου με χρυσές λεπτομέρειες αλλά και τα υλικά για μπομπονιέρες γάμου.

Λαμπερός φθινοπωρινός γάμος κρεμ – χρυσός

Φθινοπωρινός γάμος με θέμα ταξίδια

Το φετινό φθινόπωρο ξεκινάει το ταξίδι της κοινής σου ζωής με το άλλο σου μισό για αυτό ο θεματικός γάμος με ταξίδια είναι μια τέλεια επιλογή. Παίξε με γήινους τόνους με μερικές χρυσές αντικέ πινελιές. Τόλμησε το συνδυασμό διαφορετικών υλικών όπως τα ξύλινα, μεταλλικά και μαρμάρινα κηροπήγια σε σκούρους τόνους και καλάθια από δερματίνη. Στόλισε διακοσμητικά φρούτα όπως μήλα και ρόδια, φύλλα και αποξηραμένα. Για ένα πιο vintage αποτέλεσμα επίλεξε και διακοσμητικές υδρογείους σε διάφορα μεγέθη. Φυσικά, για ένα ολοκληρωμένο φθινοπωρινό μοτίβο πρόσθεσε και μερικά έξτρα φθινοπωρινά διακοσμητικά. Για το candybar γάμου χρησιμοποίησε μεταλλικές εταζέρες χρυσές, αντικέ πιατέλες και γυάλες με βρυσάκι σε ξύλινη βάση. Μη ξεχάσεις να γεμίσεις γυάλες και μπωλ επιλέγοντας πεντανόστιμα κουφέτα με καφέ πιτσιλιές για περισσότερη λεπτομέρεια. Στις φθινοπωρινές τούρτες γάμου 2022 συναντάμε επίσης τα φθινοπωρινά φύλλα, τα σκούρα χρώματα και τις λαμπερές λεπτομέρειες. Πρωτοτύπησε με θεματικά φθινοπωρινά γλυκά γάμου.

Φθινοπωρινός γάμος με θέμα ταξίδια

Φθινοπωρινός γάμος 2022 – 23 με θέμα κολοκύθα

Παραμένοντας στα φθινοπωρινά θέματα γάμου θα αναφερθούμε στην ανερχόμενη τάση που είναι ο γάμος με θέμα την κολοκύθα. Εδώ οι επιλογές είναι πολλές ανάλογα με την αισθητική που θέλεις να δώσεις στο γάμο σου. Για ένα ρουστίκ αποτέλεσμα κινήσου στους γήινους φθινοπωρινούς τόνους. Για μια ρομαντική και εντυπωσιακή διακόσμηση επίλεξε το ροζ – χρυσό. Εναλλακτικά, για ένα μοντέρνο γάμο το φθινόπωρο διάλεξε το λευκό χρυσό. Χρησιμοποίησε γεωμετρικά φανάρια, μεταλλικά κηροπήγια, στεφάνια γάμου και φυσικά μπόλικες διακοσμητικές κολοκύθες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Για ένα ρουστίκ γάμο πρόσθεσε καφάσια, καλάθια και φέτες κορμού για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Φθινοπωρινός γάμος 2022-2023 με θέμα κολοκύθα

Φθινοπωρινός χρυσός αντικέ γάμος 2022-23

Οι γάμοι τον Οκτώβριο είναι πια στη καρδιά του φθινοπώρου οπότε μια χρωματική επιλογή για φθινοπωρινό γάμο 2022 ή του χρόνου είναι τα έντονα χρώματα. Φτιάξε ένα πρωτότυπο στολισμό γάμου συνδυάζοντας αποχρώσεις όπως το πετρόλ, το χρυσό και το μπορντό. Για το στολισμό επίλεξε κεραμικά και χρυσά φανάρια με μοναδικές λεπτομέρειες και συνδύασε τα με χρυσά κηροπήγια. Χρησιμοποίησε, επιπλέον γυάλινα βάζα σε πετρόλ χρωματισμούς. Στο τραπέζι ευχών γάμου αλλά και στο candybar τοποθέτησε χρυσά μπωλ και πιατέλες τα οποία θα γεμίσεις με κουφέτα γάμου. Τα υφάσματα για το στολισμό θα είναι σε μπλε και πράσινο χρώμα. Για τον φθινοπωρινό ανθοστολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης φτιάξε πλούσια μπουκέτα λουλουδιών στις ίδιες αποχρώσεις συνδυασμένα με μερικά pampas grass. Στόλισε τα σε σταντ γάμου, αψίδα ή ακόμη και το τραπέζι δεξίωσης.

Φθινοπωρινός χρυσός αντικέ γάμος 2022 -23

Botanical γάμος το φθινόπωρο

Στα φθινοπωρινά θέματα γάμου προστίθεται και κάτι νέο! Ένας φρέσκος και μάλιστα εντυπωσιακός φθινοπωρινός γάμος είναι ο botanical. Τι είναι όμως ένας botanical wedding; Αγαπάς τη φύση και θέλεις να δώσεις ένα eco friendly χαρακτήρα στο γάμο σου; Τότε επίλεξε ένα στολισμό που εξυμνεί τη φύση.  Οργάνωσε το DIY γάμο σου σε κάποιο βοτανικό κήπο, ειδικά διαμορφωμένα θερμοκήπια ή δασικές εκτάσεις. Για το στολισμό σου παίξε με πρασινάδες, φυλλώματα και  γλάστρες. Ο μίνιμαλ χρωματικός συνδυασμούς του λευκού, του μαύρου και του πράσινου μπορεί να δώσει κάτι απερίγραπτα όμορφο και εντυπωσιακό ακόμη και υπό ένα φθινοπωρινό πρίσμα. Μπάλες με τρύπα και γυάλινα είδη με πρασινάδες, backdrop από φυλλώματα και ένας ατμοσφαιρικός φωτισμός από λαμπάκια θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση του γάμου σου. Στις θεματικές φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου 2022 – 23 τα μικρά γλαστράκια με λουλούδια, κακτάκια ή παχύφυτα είναι μια τέλεια πρόταση. Ο botanical γάμος είναι ιδανική επιλογή για ένα γάμο στις αρχές του φθινοπώρου.

Botanical γάμος το φθινόπωρο

Οργάνωσε έναν ανεπανάληπτο φθινοπωρινό γάμο 2022 που απαντάει στις πιο hot τάσεις για φέτος. Συνδύασε την παραμυθένια ομορφιά του φθινοπώρου με τα πιο εκλεκτά υλικά γάμου για ένα αποτέλεσμα που θα αφήσει εποχή. Αν μάλιστα σχεδιάζεις γάμο το Νοέμβριο να ξέρεις οτι μπορείς να βάλεις και μια πιο εορταστική – χριστουγεννιάτικη πινελιά. Κάνε το γάμο των ονείρων σου πραγματικότητα με αυτοπεποίθηση και όραμα. Το αξίζεις, γίνε η Στιγμή σου!

[print_link]