Καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού με θάλασσα 9 Προτάσεις & Ιδέες

Καλοκαιρινή Διακόσμηση Σπιτιού εμπνευσμένη από Θάλασσα

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η διάθεση μας ήδη έχει αρχίσει να αλλάζει. Το καλοκαίρι, επίσης, είναι άρρηκτα συνυφασμένο με το απέραντο της θάλασσας και την απαράμιλλη γοητεία της ακρογιαλιάς. Πολλοί από μας φέτος ίσως λείψουμε λίγο για διακοπές για αυτό η καλύτερη ιδέα είναι να φέρουμε τον καλοκαιρινό αέρα στο σπίτι μας. Αν είσαι και εσύ από αυτούς τότε είσαι στο σωστό μέρος γιατί είμαστε εδώ για σένα! Φτιάξε με τα χεράκια σου και χωρίς πολλά έξοδα μια καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού εμπνευσμένη από θάλασσα. Να είσαι σίγουρη πως με αυτή την ανανέωση σπιτιού η  ψυχολογία σου θα αλλάξει.

Καλοκαιρινά χρώματα και υφάσματα

Σε μια καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού εμπνευσμένη από θάλασσα όλα ξεκινούν από τη χρωματική παλέτα και τα υφάσματα που θα επιλέξεις. Όπως είναι αναμενόμενο οι αποχρώσεις που σου προτείνουμε να διαλέξεις είναι το μπλε, το λευκό, το εκρού και το μπεζ. Χρησιμοποίησε αέρινα υφάσματα, ριχτάρια και μαξιλάρια σε αυτούς τους τόνους. Θα έχεις φτιάξει αυτόματα μια ευχάριστη και χαρούμενη διακόσμηση σπιτιού.

Καλοκαιρινά χρώματα και υφάσματα

Καλοκαιρινός στολισμός τραπεζιού

Η καλοκαιρινή διακόσμηση τραπεζαρίας είναι αναπόσπαστο κομμάτι σε μια διακόσμηση σπιτιού.  Επίλεξε πανέμορφα καλοκαιρινά επιτραπέζια διακοσμητικά ή ακόμα καλύτερα φτιάξε χειροποίητα centerpiece εμπνευσμένα από τις ομορφιές του καλοκαιριού. Χρησιμοποίησε γυάλινες καμπάνες, δίσκους ή πιατέλες και γέμισε τους με κοχύλια, αστερίες, κεριά και άλλα καλοκαιρινά διακοσμητικά.

Καλοκαιρινός στολισμός τραπεζιού

Καλοκαιρινή διακόσμηση με γυάλες

Το γυαλί σαν υλικό δίνει μια αξεπέραστη μοντέρνα νότα στη καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού με θάλασσα. Για αυτό επίλεξε γυάλινα είδη σε διάφορα σχέδια και μεγέθη και γέμισε τα με άμμο, πέτρες, κοχύλια ή ακόμα και χρωματιστό νερό με κεριά. Στόλισε τα σε διάφορα σημεία μέσα στο σπίτι και φέρε τη θάλασσα στο σπίτι σου με τον πιο οικονομικό τρόπο!

Καλοκαιρινή διακόσμηση με γυάλες

Κρεμαστά διακοσμητικά τοίχου

Φυσικά για μια ολοκληρωμένη καλοκαιρινή διακόσμηση σαλονιού αλλά και οποιουδήποτε άλλου δωματίου πρέπει να μεριμνήσεις ανάλογα και για τους τοίχους σου. Μπορείς να βρεις έτοιμα διακοσμητικά τοίχου, όπως μακραμέ για μια boho διακόσμηση σπιτιού. Εναλλακτικά, ένα από τα μοντέρνα διακοσμητικά τοίχου που αγαπάμε είναι οι καλοκαιρινές κατασκευές με κοχύλια. Φτιάξε ένα κρεμαστό διακοσμητικό με κοχύλια. Πάρε ένα θαλασσόξυλο και κρέμασε από αυτό κορδόνια. Στο τέλος, κόλλησε / κρέμασε κοχύλια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Κρεμαστά διακοσμητικά τοίχου

Καλοκαιρινά στεφάνια και καθρέπτες

Σε πολλά καλοκαιρινά σαλόνια θα συναντήσεις τα ανάλογα καλοκαιρινά στεφάνια και τους πανέμορφα στολισμένους καθρέπτες. Φτιάξε μια νησιώτικη διακόσμηση φτιάχνοντας με τα χεράκια σου χειροποίητα καλοκαιρινά στεφάνια με θαλασσόξυλα, ναυτικούς κόμπους, κοχύλια και αστερίες. Κινήσου στο ίδιο μοτίβο για να στολίσεις και τους καθρέπτες του σπιτιού σου. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Καλοκαιρινά στεφάνια και καθρέπτες

Καλοκαιρινή διακόσμηση με φανάρια

Σε μια καλοκαιρινή διακόσμηση βιτρίνας ή σπιτιού δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα φανάρια. Δημιούργησε όμορφη ατμόσφαιρα επιλέγοντας καλοκαιρινά φανάρια και κηροπήγια. Φτιάξε μια ανεπανάληπτη καλοκαιρινή διακόσμηση μπαλκονιού και όχι μόνο είτε στολίζοντας τα με κεριά είτε με θαλασσινά αξεσουάρ.

Καλοκαιρινή διακόσμηση με φανάρια

Καμβάς με κοχύλια για διακόσμηση σπιτιού

Για μια καλοκαιρινή διακόσμηση κρεβατοκάμαρας φτιάξε με τα χεράκια σου καλοκαιρινό καμβά ή μαυροπίνακες. Δημιούργησε χειροποίητες πινακίδες τοίχου με διάφορα μικρά και μεγάλα καλοκαιρινά διακοσμητικά. Έπειτα γράψε κάποιο απόφθεγμα ή μια φράση.

Καμβάς με κοχύλια για διακόσμηση σπιτιού

Καλάθια και καφάσια για καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού

Τα καλάθια και τα καφάσια είναι εξίσου άρρηκτα συνυφασμένα με μια καλοκαιρινή διακόσμηση. Είτε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σαν διακοσμητικά δαπέδου στολίζοντας τα με φυτά εσωτερικού χώρου είτε να βάλεις πετσέτες θαλάσσης για διακόσμησης. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις  boho επιτοίχια σύνθεση με καλάθια και δίσκους. Διάλεξε καλάθια, δίσκους και καπέλα στις ίδιες ή παρόμοιες αποχρώσεις και κρέμασε τα στο τοίχο φτιάχνοντας μια εντυπωσιακή boho σύνθεση. Θα δώσεις μια boho πινελιά με καλοκαιρινό αέρα στο χώρο σου.

Καλάθια και καφάσια για καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού

Καλοκαιρινές πινακίδες

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις καλοκαιρινές πινακίδες. Είτε τις κρεμάσεις είτε τις στολίσεις θα σε ταξιδέψουν σε καλοκαιρινές παραλίες και απέραντες θάλασσες. Βρες πινακίδες που γράφουν καλοκαιρινά αποφθέγματα και λέξεις όπως «beach» και δώσε καλοκαιρινή μορφή στο σπίτι σου.

Καλοκαιρινές πινακίδες

Ό,τι και να επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις για τη καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού με θέμα τη θάλασσα μη το παρακάνεις και το υπερφορτώσεις. Το καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά και αέρινη ατμόσφαιρα! Ντύσε το σπίτι σου καλοκαιρινά και να είσαι σίγουρη πως η διάθεση σου θα αλλάξει. Εξάλλου όλα ξεκινούν από το σπίτι μας για αυτό πρέπει  να το απολαμβάνουμε είτε μόνοι είτε με παρέα!

[print_link]