Μπεζέδες για Γάμο 8 Εντυπωσιακές Ιδέες

Μπεζέδες για Γάμο: 8 Εντυπωσιακές Ιδέες

Ο γάμος είναι η επισημοποίηση μιας σχέσης αλλά και ένα ξέφρενο πάρτυ ανάλογα με το γούστο της κάθε νύφης. Ένα αναπόσπαστο κομμάτι του γάμου είναι και τα κεράσματα που θα φιλέψεις τους καλεσμένους στο σπίτι του γαμπρού και της νύφης αλλά και στην εκκλησία. Οι μπεζέδες για γάμο ταιριάζουν σε κάθε στυλ και εποχή και θα γλυκάνουν τους καλεσμένους σου μια τόσο χαρούμενη μέρα. Συνδύασε τα κεράσματα με τα υλικά γάμου για περισσότερη λεπτομέρεια και φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Ποιοι είναι όμως οι μπεζέδες για γάμο; Μάθε εδώ και ξεκίνα να στήνεις το candybar σου.

Μπεζέδες γάμου

Ξεκινώντας τη λίστα με τους μπεζέδες για γάμο θα αναφερθούμε στο διαχρονικό ελληνικό γλύκισμα που είναι οι μπεζέδες. Πέρα από τη γλυκιά τους γεύση μπορούν να δώσουν χρώμα στη διακόσμηση σπιτιού για γάμο με τα κατάλληλα χρώματα ζαχαροπλαστικής. Στόλισε σε εντυπωσιακές πιατέλες ή γυάλες με καπάκι

Μπεζέδες γάμου

Μακαρόν για γάμο

Μια παραπλήσια ιδέα σε μπεζέδες για γάμο είναι τα μακαρόν. Είναι πεντανόστιμα και προσαρμόζονται τέλεια στη χρωματική παλέτα του γάμου. Δώσε μια ευρωπαϊκή πινελιά στο μπουφέ σου με γευστικά μακαρόνς που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Μακαρόν για γάμο

Παστέλια για γάμο

Μια παραδοσιακή επιλογή σε γλυκά – μπεζέδες για γάμο είναι τα παστέλια. Πρόκειται για μια γλυκιά παράδοση που συναντάμε ιδιαίτερα στα ελληνικά νησιά και συνεχίζεται μέχρι τώρα. Όχι άδικα θα προσθέσουμε εμείς αφού είναι πεντανόστιμα. 

Παστέλια για γάμο

Ξεροτήγανα για γάμο

Τα ξεροτήγανα τα βρίσκουμε στην κρητική παράδοση και είναι η απάντηση στο τι κερνάμε την ημέρα του γάμου. Στόλισε τα σε όμορφες πιατέλες και δίσκους. Θα σου προτείναμε, μάλιστα, να τα συνδυάσεις με παραδοσιακά καλτσούνια για ένα παραδοσιακό και συνάμα γευστικό αποτέλεσμα.

Ξεροτήγανα για γάμο

Αμυγδαλωτά για γάμο

Μπεζέδες για γάμο και αμυγδαλωτά είναι μια εξίσου εθιμοτυπική επιλογή για να κεράσεις τους καλεσμένους σου. Διακρίνονται για το υπέροχο τους άρωμα και την γεύση. Η λευκή εμφάνισή με την ζάχαρη άχνη ταιριάζει τέλεια σε έναν DIY γάμο.

Αμυγδαλωτά για γάμο

Κουφέτα για γάμο

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα κουφέτα φυσικά. Τα κουφέτα πέρα από το παίζουν σημαντικό ρόλο στα υλικά για μπομπονιέρες γάμου είναι και ένα εξαιρετικό κέρασμα. Γέμισε γυάλες και μπωλ με πεντανόστιμα κουφέτα σε διάφορες γεύσεις και χρώματα. Ο δικός σου γάμος τι γεύση θα ήθελες να έχει;

Κουφέτα για γάμο

Θεματικά μπισκότα για γάμο

Εναλλακτική επιλογή σε μπεζέδες για γάμο είναι τα θεματικά μπισκότα. Οι επιλογές είναι αμέτρητες! Επίλεξε τα σχέδια ανάλογα με τη χρωματική παλέτα και το θέμα του γάμου σου. Όχι μόνο θα γλυκάνει τους καλεσμένους σου αλλά θα αποτελέσει και μια πρωτότυπη πινελιά στο candybar γάμου σου.

Θεματικά μπισκότα για γάμο

Cake pops για γάμο

Τέλος, μια μοντέρνα ιδέα για μπεζέδες γάμου είναι τα cake pops. Είναι στην ίδια λογική με τα μπισκότα αφού μπορείς να τα προσαρμόσεις τόσο στο θέμα όσο και στη χρωματική παλέτα του γάμου σου. Στόλισε τα σε βάσεις τούρτας και δίσκους συνδυάζοντας γεύση και στολισμό. 

Cake pops για γάμο

Στη γλυκιά ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γάμο, τα κεράσματα και οι μπεζέδες παίζουν έναν απολαυστικό ρόλο, υφαίνοντας γεύσεις και αναμνήσεις στο όνομα αυτής της ξεχωριστής ημέρας. Είτε επιλέξεις παραδοσιακά γλυκίσματα, είτε ένα  μοντέρνο επιδόρπιο ή ένα συνδυασμό και των δύο, οι επιλογές είναι τόσο ατελείωτες όσο η ιστορία αγάπης σας. Έτσι, καθώς σχεδιάζεις τον τέλειο γάμο, να θυμάσαι ότι αυτές οι γλυκές λιχουδιές όχι μόνο ικανοποιούν τους τον ουρανίσκο αλλά συμβολίζουν και τη γλυκύτητα της ένωσής σας.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]