Πασχαλινά Διακοσμητικά Αυγά

Πασχαλινά Διακοσμητικά Αυγά: Ιδέες για να τα Βάψεις

Τα πασχαλινά διακοσμητικά αυγά αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά σύμβολα του Πάσχα. Φέτος ξέφυγε από τα κλασικά κόκκινα αυγά και αντικατέστησε τα με πιο μοντέρνες και πρωτότυπες επιλογές που θα κλέψουν την παράσταση. Πάρε ιδέες και φτιάξε τα δικά σου χειροποίητα πασχαλινά αυγά στο στυλ της αρεσκείας σου.

Χειροποίητα Πασχαλινά Αυγά Με Φτερά

Αρχικά, μια εξαιρετική ιδέα είναι τα πασχαλινά αυγά με φτερά. Για να τα φτιάξεις κόλλησε πάνω στα πασχαλινά διακοσμητικά αυγά φτερά σε διάφορα σχήματα και χρώματα. Ακόμα, για μια έξτρα πινελιά, πρόσθεσε μικρά μπουκετάκια από αποξηραμένα λουλούδια όπως pampas, λεβάντα και ότι άλλο επιθυμείς. Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

Πασχαλινά Διακοσμητικά Αυγά Με Φτερά

Βρες εδώ όλα τα πασχαλινά διακοσμητικά.

Πασχαλινά αυγά ζωγραφισμένα στο χέρι

Αν το έχεις με την ζωγραφική και θέλεις να περάσεις λίγο δημιουργικό χρόνο με τον σύντροφο σου ή το παιδί σου αυτή η ιδέα είναι για σένα. Πάρε άβαφα αυγά και ζωγράφισε τα με ότι μοτίβο επιθυμείς, πουά, δίχρωμα, ασπρόμαυρα κλπ. Μπορείς, ακόμη, να προσθέσεις ματάκια, χάντρες, πον-πον ή και πασχαλινά διακοσμητικά όπως μικρά τσόχινα λαγουδάκια και αυτοκόλλητα. Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη και φτιάξε τα πιο μοναδικά DIY χειροποίητα πασχαλινά αυγά.

Πασχαλινά αυγά ζωγραφισμένα στο χέρι

Πασχαλινά Αυγά Με Γκλίτερ

Άλλη μια φαντασμαγορική ιδέα αποτελούν τα χειροποίητα πασχαλινά αυγά με χρυσόσκονες και glitter. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι να μια κόλλα και χρυσόσκονες σε διάφορα χρώματα. Επίσης, μπορείς να βάψεις πρώτα τα αυγά στο χρώμα που επιθυμείς και έπειτα να διακοσμήσεις τη βάση είτε ολόκληρα τα αυγά με glitter. Έτσι γρήγορα και οικονομικά θα έχεις τα πιο εντυπωσιακά  αυγά για να διακοσμήσεις το σπίτι σου.

Πασχαλινά Αυγά Με Γκλίτερ

Χειροποίητα Πασχαλινά Αυγά Με Τσόχα

Επιπλέον, θα μπορούσες να φτιάξεις πρωτότυπα πασχαλινά αυγά με τσόχα. Αρχικά, επίλεξε τσόχα σε πολλά χρώματα και κόψε την σε πασχαλινά σχέδια και ό,τι άλλο επιθυμείς. Κόλλησε τα σχέδια πάνω στο αυγό με λίγη κόλλα ή σιλικόνη. Τέλος, μπορείς να προσθέσεις κορδέλες, κορδόνια και κομμένα υφάσματα για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 Πασχαλινά Αυγά Με Τσόχα

Πασχαλινά Αυγά Με Μος

Εναλλακτικά, μπορείς να να διακοσμήσεις πασχαλινά αυγά με μος νορβηγικό (βρύα) για μια πιο Farmhouse-rustic πασχαλινή διακόσμηση. Αποτελούν μια πρωτότυπη ιδέα για σένα που ψάχνεις κάτι που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα αλλά και να δώσεις μια γήινη νότα στην πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού σου. Για ένα ακόμα πιο rustic αποτέλεσμα μπορείς να επιλέξεις ξύλινα πασχαλινά αυγά ή διακοσμητικά αυγά πορσελάνης.

Πασχαλινά Διακοσμητικά Αυγά Με Μος

Πασχαλινά αυγά με τεχνική ντεκουπάζ

Επιπρόσθετα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την τεχνική ντεκουπάζ για τα πιο ιδιαίτερα πασχαλινά αυγά. Θα χρειαστείς μόνο μια κόλλα και χαρτοπετσέτες σε πασχαλινά και ανοιξιάτικα σχέδια. Μπορείς να κόψεις διάφορα σχήματα και να τα συνδυάσεις με διαφορετικά χρώματα για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πασχαλινά αυγά με τεχνική ντεκουπάζ

Πασχαλινά Αυγά Με Μεταλλικά Χρώματα

Για ένα πιο glam αποτέλεσμα επίλεξε να φτιάξεις τα πασχαλινά σου αυγά με μεταλλικά χρώματα. Χρησιμοποίησε μεταλλικά ή γυαλιστερά χρώματα για να δημιουργήσεις λαμπερά και φαντασμαγορικά αυγά. Ακόμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μεταλλικούς μαρκαδόρους , φύλλα χρυσού για να δημιουργήσεις διάφορα σχέδια και μοτίβα.

Πασχαλινά Αυγά Με Μεταλλικά Χρώματα

Πασχαλινά Αυγά Με Διακοσμητικά ή Κοσμήματα

Τέλος, αν θέλεις κάτι πιο μοναδικό μπορείς να φτιάξεις τα πασχαλινά σου αυγά με κοσμήματα, πέρλες, χάντρες ή ό,τι άλλο επιθυμείς σε υλικά κατασκευών. Αυτά τα μικρά στοιχεία θα προσθέσουν λάμψη και φινέτσα στα χειροποίητα πασχαλινά σας αυγά και θα τα κάνουν μοναδικό μέρος της πασχαλινής σας διακόσμησης. Σίγουρα πηγή έμπνευσης για σένα θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα αυγά φαμπερζέ.

Πασχαλινά Αυγά Με Διακοσμητικά ή Κοσμήματα

Πάρε έμπνευση από τις παραπάνω ιδέες και μετέτρεψε τα πασχαλινά σου αυγά σε μοναδικά κομμάτια τέχνης. Στόλισε το σπίτι σου με τα DIY χειροποίητα πασχαλινά αυγά και εντυπωσίασε τους καλεσμένους σου.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]