Πως να διακοσμήσω μια πιατέλα το φθινόπωρο 9 DIY Ιδέες

Πως να διακοσμήσω μια πιατέλα το φθινόπωρο: Στολισμός Coffeetable

Το φθινόπωρο είναι εδώ και εσύ ψάχνεις εύκολους τρόπους για να το φέρεις στο χώρο και τη καθημερινότητα σου. Ξεκινάμε λοιπόν από το πιο απλό και εύκολο: Διακόσμηση πιατέλας για coffetable. Αναρωτιέσαι πως να διακοσμήσω μια πιατέλα το φθινόπωρο; Η φθινοπωρινή διακόσμηση ενός δίσκου μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσεις την απαραίτητη εποχική αίσθηση στη διακόσμηση του σπιτιού σου. Εμείς σου έχουμε ετοιμάσει μερικές ιδέες για να πάρεις έμπνευση.

Δίσκος με φθινοπωρινά διακοσμητικά

Πως να διακοσμήσω μια πιατέλα το φθινόπωρο; Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να γεμίσεις το δίσκο με μια ποικιλία από φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως μίνι κολοκύθες, κουκουνάρια, αποξηραμένα και πολύχρωμα φθινοπωρινά φύλλα. Τακτοποιήστε τα με έναν αισθητικά ευχάριστο τρόπο, δημιουργώντας ένα όμορφο κεντρικό στοιχείο για το τραπέζι σου ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια θέλεις.

Πως να διακοσμήσω μια πιατέλα το φθινόπωρο Δίσκος με φθινοπωρινά διακοσμητικά

Φθινοπωρινός δίσκος με κεριά

Μια άλλη οικονομική πρόταση στο πως να διακοσμήσω μια πιατέλα το φθινόπωρο είναι τα κεριά. Αναλυτικότερα, τοποθέτησε ένα σύμπλεγμα από κεριά ή ρεσώ στο δίσκο και διακόσμησε με εποχιακά στοιχεία όπως βελανίδια, αποξηραμένα μούρα ή μικρά κλαδιά. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και σε εταζέρες. Άναψε τα κεριά το βράδυ για να δημιουργήσεις μια ζεστή cozy ατμόσφαιρα.

Φθινοπωρινός δίσκος με κεριά

Ρουστίκ φθινοπωρινή διακόσμηση με δίσκο

Για μια ρουστίκ διακόσμηση σπιτιού το φθινόπωρο επίλεξε σαν βάση ξύλινο δίσκο ή φέτες κορμού. Στόλισε τα με γυάλινα βάζα διακόσμησης γεμάτα με φθινοπωρινά λουλούδια, όπως ηλίανθους, ντάλιες ή χρυσάνθεμα. Για περισσότερη λεπτομέρεια χρησιμοποίησε λίγη λινάτσα ή καρό ύφασμα.

Ρουστίκ φθινοπωρινή διακόσμηση με δίσκο

Πιατέλα με φθινοπωρινά γλυκά

Μια ιδέα που συνδυάζει τη διακόσμηση με εκείνες τις ξαφνικές λιγούρες είναι ο δίσκος με φθινοπωρινές λιχουδιές και μπισκότα. Γέμισε τον με μήλα καραμέλας, μπισκότα σε σχήμα κολοκύθας ή μίνι πίτες. Τοποθετήστε τα σε διακοσμητικά πιάτα ή εταζέρες για κέικ για μια δελεαστική εμφάνιση κατά τη διάρκεια φθινοπωρινών συγκεντρώσεων ή πάρτι.

Πως να διακοσμήσω μια πιατέλα το φθινόπωρο Πιατέλα με φθινοπωρινά γλυκά

Δίσκος φθινοπωρινό coffee station

Τι καλύτερο από μια ζεστή κούπα καφέ ένα φθινοπωρινό απόγευμα; Μεταμόρφωσε το δίσκο σου σε coffee station με μια ποικιλία από καφέδες, ζάχαρη, λιχουδιές και γαλατάκια. Αποθήκευσε τα σε υπέροχες γυάλες με καπάκι και βαζάκια μαρμελάδας. Για περισσότερη λεπτομέρεια στόλισε ελαφρώς με φθινοπωρινά στολίδια.

Δίσκος φθινοπωρινό coffee station

Φθινοπωρινός δίσκος με αποξηραμένα ποτ πουρί

Ένας ακόμη εύκολος τρόπος για το πως να διακοσμήσω μια πιατέλα το φθινόπωρο είναι τα αποξηραμένα ποτ πουρί. Γέμισε έναν ρηχό δίσκο με ένα μείγμα αποξηραμένων φθινοπωρινών ποτ πουρί, όπως αποξηραμένες φέτες πορτοκαλιού, ξυλάκια κανέλας, γαρίφαλο και αποξηραμένα λουλούδια. Ο δίσκος όχι μόνο θα φαίνεται όμορφος αλλά θα αναδίδει και ένα απολαυστικό άρωμα εποχής.

Φθινοπωρινός δίσκος με αποξηραμένα ποτ πουρί

Σύνθεση με κολοκύθες

Τολμούμε να πούμε ότι το σήμα κατατεθέν του φθινοπώρου είναι οι κολοκύθες. Για αυτό η επόμενη μας πρόταση έχει πολλές από αυτές. Τοποθέτησε μια ποικιλία από κολοκύθες διαφορετικών χρωμάτων και μεγεθών στο δίσκο. Μπορείς προαιρετικά να προσθέσεις διακοσμητικά στοιχεία όπως φθινοπωρινά φύλλα ή να ακολουθήσεις μια πιο minimal καθαρή και μοντέρνα γραμμή διακόσμησης.

Σύνθεση με κολοκύθες

Δίσκος με DIY φθινοπωρινές κατασκευές

Εξίσου υπέροχη και χρηστική ιδέα είναι να μετατρέψεις το δίσκο σε χώρο αποθήκευσης – παρουσίασης των DIY φθινοπωρινών κατασκευών σου με θέμα το φθινόπωρο. Γέμισε τον με DIY κολοκύθες, γιρλάντες με φύλλα, με χειροποίητα κεριά με φθινοπωρινά αρώματα ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί.

Δίσκος με φθινοπωρινά φυσικά στοιχεία

Τέλος, αν είσαι από εκείνους που λατρεύουν τις εξορμήσεις στη φύση κατά τους φθινοπωρινούς μήνες σου έχουμε ιδέα. Γέμισε δίσκους με φυσικά στοιχεία που θα έχεις συλλέξει κατευθείαν από τη φύση: πολύχρωμα φύλλα, βελανίδια, κουκουνάρια και μικρά κλαδιά. Μπορείς, μάλιστα, να πλέξεις ανάμεσα και λαμπάκια με σύρμα για cozy ατμόσφαιρα. Το αποτέλεσμα θα είναι φοβερό και κατευθείαν από τη φύση.

Δίσκος με φθινοπωρινά φυσικά στοιχεία

Θυμήσου να επιλέξεις ένα δίσκο που συμπληρώνει το στυλ της διακόσμησής σου. Παίξε με τα φθινοπωρινά χρώματα, τις υφές και τα στοιχεία για να δημιουργήσεις μια συνεκτική και εντυπωσιακή σύνθεση.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]