romantikos gamos idees

Ρομαντικός Γάμος: Ιδέες για μια Ονειρική Ατμόσφαιρα

Ένας ρομαντικός γάμος είναι αυτός που αποπνέει την αίσθηση του παραμυθιού και του ονείρου. Χαρακτηρίζεται από την έντονη συναισθηματική ατμόσφαιρα, την κομψή διακόσμηση και την προσεκτική επιλογή των λεπτομερειών που εκφράζουν την αγάπη και την αφοσίωση του ζευγαριού. Ακολουθούν μερικές ιδέες για έναν ρομαντικό γάμο, μέρη, ιδέες για διακόσμηση, στολισμός και μπομπονιέρες.

Τοποθεσία

Επίλεξε την ιδανική τοποθεσία για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σου και δημιούργησε την πιο ρομαντική ατμόσφαιρα. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα μαγευτικό κήπο, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο ή ένα μέρος που έχει συναισθηματική αξία για σένα και το άλλο σου μισό.

Τοποθεσία και μέρη ρομαντικος γαμος

Ανθοστολισμός ρομαντικού γάμου

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον ανθοστολισμό. Διάλεξε μεγάλες συνθέσεις λουλουδιών για να διακοσμήσεις εντυπωσιακά σταντ γάμου και γυάλινα είδη. Για μια ρομαντική διακόσμηση γάμου επίλεξε λουλούδια όπως παιόνιες, ορχιδέες και τουλίπες. Απλός γάμος αλλά με ρομαντική διάθεση; Τότε μπορείς να επιλέξεις λιγότερο έντονα χρώματα για μια πιο μίνιμαλ αισθητική. Επιπλέον φτιάξε DIY γιρλάντες γάμου για τον πιο ρομαντικό στολισμό εκκλησίας ή δεξίωσης.

Ανθοστολισμός ρομαντικού γάμου

Ρομαντικός στολισμός τραπεζιού

Ο ρομαντικός στολισμό γάμου περιλαμβάνει, όπως αναφέραμε παραπάνω και το στολισμό τραπεζιού δεξίωσης. Στόλισε σταντ τραπεζιού κρεμώντας γυάλινες μπάλες με τρύπα και λουλούδια. Εναλλακτικά χρησιμοποίησε βάζα διακόσμησης, φυσικά λουλούδια ή και αποξηραμένα. Τέλος, πρόσθεσε κηροπήγια με γεωμετρικά φανάρια και ολοκλήρωσε τον πιο ρομαντικό στολισμό τραπεζιού.

Ρομαντικός στολισμός τραπεζιού

Ρομαντικός στολισμός γάμου με κηροπήγια και φανάρια

Εκτόξευσε την ρομαντική ατμόσφαιρα και την κομψότητα στον DIY στολισμό γάμου με φανάρια και κηροπήγια. Μπορείς να γεμίσεις τα φανάρια με κεριά ή ακόμα και με λουλούδια της επιλογής σου. Συνδύασε τα με εντυπωσιακά κηροπήγια και δημιούργησε υπέροχα centerpieces για το τραπέζι της δεξίωσης γάμου.

Ρομαντικός στολισμός γάμου με κηροπήγια και φανάρια

Φωτισμός ρομαντικού γάμου

Ένας ρομαντικός γάμος θέλει την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Ο φωτισμός και τα λαμπάκια μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην τελική εικόνα του στολισμού του γάμου σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κεριά και votive και να τα τοποθετήσεις στον χώρο σκέτα, σε γυάλινα είδη ή σε φανάρια. Αν από την άλλη ο boho γάμος με ρομαντικές πινελιές είναι αυτό που ονειρεύεσαι, επίλεξε διακοσμητικά στοιχεία όπως ξύλινα boho φανάρια είτε γυάλινα βάζα με λεπτομέρειες μακραμέ και τοποθέτησε μέσα λαμπάκια. Ο ιδανικός φωτισμός μπορεί να τελειοποιήσει το σκηνικό του DIY γάμου σου με τον πιο εύκολο τρόπο.

Φωτισμός ρομαντικού γάμου - ρομαντικος γαμος

Ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου

Για τις ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου οι επιλογές είναι αμέτρητες. Επίλεξε τούλινα κομμένα υφάσματα και εντυπωσιακές κορδέλες και κορδόνια και φτιάξε εύκολα τις DIY μπομπονιέρες γάμου. Πρόσθεσε διακοσμητικά όπως λουλουδάκια, φτερά και ότι άλλο σου αρέσει σε απαλούς ρόζ χρωματισμούς. Εναλλακτικά διάλεξε γυάλινες μπομπονιέρες γάμου ή χάρτινα κουτάκια για μπομπονιέρες. Στόλισε τα με τα αντίστοιχα λουλούδια που θα χρησιμοποιήσεις για τον στολισμό εκκλησίας. Αν θέλεις να δώσεις μια vintage αισθητική στόλισε τες με βουλοκέρι και πέρλες.

Ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου

Ρομαντικό νυφικό και ανθοδέσμη

Ολοκλήρωσε τον ρομαντικό στολισμό του γάμου σου με ένα νυφικό σε ροζ υποτόνους με δαντέλα και λουλουδάτες λεπτομέρειες. Αν ο φθινοπωρινός γάμος είναι στα σχέδια σου τότε μια πολλή ρομαντική προσθήκη θα ήταν τα μακριά μανίκια. Επιπλέον, μπορείς να προσθέσεις μικρά λουλουδάκια στο νυφικό χτένισμα. Σχετικά με την ανθοδέσμη καλό θα ήταν να κινηθείς σε απαλούς χρωματισμούς και να συνδυάσεις με λίγες πρασινάδες.

Ρομαντικό νυφικό και ανθοδέσμη - ρομαντικος γαμος

Φωτογραφίες για αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα

Πέρα από τις επαγγελματικές φωτογραφίες του γάμου σου, πάρε για το πάρτυ γάμου photobooth. Έτσι όλοι οι καλεσμένοι θα μπορούν να φωτογραφηθούν και οι στιγμές να μείνουν ανεξίτηλες στο χρόνο με τον πιο funny τρόπο.

Φωτογραφίες για αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα

Live ρομαντική μουσική

Επίλεξε μια μπάντα για live μουσική και ζήσε τον πιο ρομαντικό πρώτο χορό στην δεξίωση του γάμου. Η μουσική υπόκρουση θα ολοκληρώσει την ρομαντική ατμόσφαιρα που θέλεις να προσδώσεις στον γάμο σου και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου.

Live μουσική ρομαντικος γαμοσ

Ένας γάμος είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού, μια περίοδος γεμάτη αγάπη, ρομαντισμό και υπόσχεση για μια ευτυχισμένη ζωή. Πώς μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή πιο μαγική και αξέχαστη; Ένας ρομαντικός γάμος θα αντανακλά την αγάπη και τη σύνδεση που νιώθετε με τον σύντροφό σας.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]